Info

Tárolás a böngészőben

A kalkulátorokba beírt értékeket az „Értékek mentése” kapcsolóval mentheti a böngészőjébe. A mentés alapértelmezés szerint ki van kapcsolva. Az adatok csak az ezen az eszközön használt böngészőben tárolódnak. A böngészőben tárolt adatok törlődnek, ha több mint 30 napos szünet után tér vissza a weboldalra, és azonnal, amikor kikapcsolja a mentést. Ha nem tér vissza a weboldalra, az adatok a böngészőben maradnak, amíg Ön maga nem törli őket vagy ki nem üríti a böngésző adatait. A kalóriakalkulátor étellistája mindig a böngészőbe mentődik, és a kalkulátor saját gombjával üríthető. Közös használatú gépen ugyanannak a böngészőnek más felhasználói is láthatják a mentett adatokat.

  Értékek mentése

Amikor kikapcsolja a mentést, az összes adat törlődik, amelyet ez a weboldal a böngészőben tárolt, beleértve a kalóriakalkulátor étellistáját is. Az összes mentett adatot ide kattintva is törölheti.

A D-vitamin-kalkulátor által használt helyadatok

A D-vitamin-kalkulátorban a böngésző helymeghatározásával kérheti le a helyzetét. A helymeghatározás csak akkor történik, amikor megnyomja a helymeghatározó gombot és engedélyezi azt a böngészőben. A helyzetet a szerverünkön keresztül küldjük a GeoNames szolgáltatásnak az időzóna és a helynév lekéréséhez, körülbelül egy kilométeres pontosságra kerekítve, valamint a currentuvindex.com szolgáltatásnak az UV-index lekéréséhez, körülbelül 10 kilométeres pontosságra kerekítve. Város keresésekor a beírt helynév kerül elküldésre a GeoNames szolgáltatásnak. A szolgáltatások nem látják az IP-címét. A weboldal nem tárolja a helyzetét.

Adatvédelem